+31 850 479 858

Keynote spreker

Keynote spreker

Mascha spreekt over haar persoonlijke verhaal met de burn-out waar ze tegenaan liep en wat haar de kracht gaf om eruit te komen en hier haar werk van te maken. Binnen korte tijd na de start van Bye Bye Burnout werd Mascha door Google in Silicon Valley Amerika uitgenodigd om te spreken over stresspreventie. Inmiddels heeft ze al vaker mogen aanschuiven in Silicon Valley en tevens bij bedrijven op Wallstreet. Ondanks het serieuze onderwerp leert men op humoristische wijze over burn-outpreventie middels praktijkvoorbeelden en over hoe men in Nederland en het buitenland omgaat met het fenomeen burn-out.

Mascha boeken? Mascha is in te huren via Speakers Academy, Quality Bookings en ZijSpreekt. Je kan haar mediakit hier downloaden

Onderwerpen waarover Mascha spreekt:

 • From zero to hero

  Hoe is het allemaal begonnen? De ene dag was Mascha nog consultant op de Amsterdamse Zuidas en vloog ze door het glazen plafond, de volgende dag lag ze horizontaal in bed met paniekaanvallen. Hoe is ze van dat moment naar dit succesverhaal gekomen? Ze neemt je mee in haar verhaal met de nodige dosis zelfspot. Ze maakt burn-out bespreekbaar zoals niemand anders dat durft en kan!

 • Burn-out, niet alleen voor ‘losers’

  Burn-out heeft veel vooroordelen, 1 daarvan is dat je een ‘loser’ bent als je er een hebt gehad. Stapsgewijs wordt uitgelegd waarom dat niet het geval is. En waarom je juist zuinig moet zijn op de mensen die met een burn-out te maken hebben gehad. Zij blijken mensen waar nog veel van te leren valt.

 • Burn-outpreventie in het bedrijfs-DNA

  Burn-outs negeren binnen een organisatie is verreweg van verstandig. een burn-out kost met gemak 120.000 euro, en kan voorkomen worden. Mascha openbaart waarom preventie beter en goedkoper is dan genezen, en geeft hierbij adviezen die je direct kunt implementeren.

 • Burn-out over de grens: ervaringen bij de techgiganten in Amerika

  Hoe is het om als enige Europese vrouw binnen de muren van de grootste techgiganten in Silicon Valley te mogen komen om daar exclusief burn-out en werkstress advies te geven? Wat doen ze daar anders dan bij ons en waarom? Mascha maakt je deelgenoot van haar ervaringen en vertelt hoe het is om de adviezen geïmplementeerd te zien worden bij de Amerikaanse techgiganten.

 

Ook te boeken: Business Consultancy en Directie & MT Training.

Contact