+31 850 479 858

Mediakit

Mascha Mooy is de CEO en founder van Bye Bye Burnout. Bye Bye Burnout is onder de bezielende leiding van Mascha uitgegroeid tot de meest revolutionaire en spraakmakende burn-outorganisatie van dit land. Het is de burn-out & stressbegeleider voor het MKB en corporate Nederland en heeft een landelijk dekkend, sterk groeiend netwerk aan eigen coaches. Ze helpen honderden bedrijven per jaar om stressvrije organisaties te creëren. Internationaal werd Mascha’s doeltreffende programma voor burn-outbegeleiding al snel opgemerkt. Zo heeft Mooy inmiddels al meermaals mogen aanschuiven bij Google USA in Silicon Valley om haar burn-out visie te implementeren bij deze immense techreus. Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar burn-outs op Wall Street in New York.

Naast ondernemer is Mascha spreker, auteur en adviseur. Op uitnodiging van uitgeverij Atlas Contact schrijft ze momenteel een boek over burn-outs. Ondanks het serieuze onderwerp word je als lezer op enigszins humoristische wijze door de wereld van burn-outpreventie geleid middels handige praktijkvoorbeelden, stappenplannen en direct toepasbare tips en tricks. Het boek richt zich op werkgevers en (HR-)managers maar is ook interessant voor werknemers, in zowel de profit als non-profit sector.

Regelmatig wordt Mascha als spreker ingehuurd voor evenementen, congressen of andere bijeenkomsten. Zo sprak ze onder andere op Business Boost Live in Ahoy Rotterdam, het NVAM Congres, Amsterdam Business Inspiration en gaf ze lezingen op diverse hogescholen en businessclubs.

Onderstaand treft u Mascha’s mediakit met onder andere een biografie, onderwerpen waarover ze spreekt en awards die ze gewonnen heeft. Ook vindt u hier 2 persberichten met meer informatie omtrent haar bezoek aan Google USA en haar onderzoek op Wall Street.

Vragen of kennismaken? Mascha is rechtstreeks te bereiken via mascha@maschamooy.nl.