+31 850 479 858

Business consultancy

Business consultancy

Mascha heeft inmiddels duizenden mensen geholpen in hun leven en carrière. Ze zijn via haar methodiek efficiënt en succesvol uit een burn-out gekomen, waarbij ze hun gezondheid weer op peil hebben gekregen en ze de stap naar het volgende level in hun leven hebben kunnen maken. Haar next level business consultancy legt de knelpunten bloot en openbaart hoe jij deze binnen jouw organisatie op een direct toepasbare wijze succesvol kunt oplossen.

Mascha boeken? Mascha is in te huren via Speakers Academy, Quality Bookings en ZijSpreekt. Je kan haar mediakit hier downloaden

 • Daling kosten langdurig verzuim

  In de training leer je met duidelijke stappen hoe je langdurig verzuim kunt voorkomen en oplossen, startende bij het bedrijfs-DNA. Burn-out en werkstress kunnen voortaan accuraat worden opgelost. Het verzuim daalt en de kosten daarvan ook.

 • Verbetering leiderschapskwaliteiten

  Na de training ben je klaar om te implementeren. Het is duidelijk welke punten aandacht nodig hebben. Zwakkere onderdelen worden versterkt waarmee de focus op de sterke eigenschappen komt te liggen. In een omgeving waar teamleden excelleren worden leiderschapskwaliteiten verbeterd.

 • De BedrijfsAPK

  Middels de BedrijfsAPK maken wij inzichtelijk wie er binnen het bedrijf werkdruk en werkstress ervaart en wie al op omvallen staat vanwege een naderende burn-out. Doordat je dit inzicht krijgt voorkom je dat je medewerkers te lang doorgaan en hun klachten, al dan niet bewust, negeren. Door de BedrijfsAPK toe te passen maak je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar. Het taboe er omheen verdwijnt waarmee een betere werkomgeving wordt gecreëerd en goed werkgeverschap word getoond.

 • Maak van je werknemers gezonde ambassadeurs

  Zodra duidelijk is wat wordt verlangd om het goede voorbeeld te geven kan je een grote impact maken binnen de organisatie. Met de nieuwe gezonde werkcultuur blijven je werknemers graag in dienst en worden ze direct en indirect ambassadeur van jouw organisatie.

 

Ook te boeken: Directie & MT Training en Mascha Mooy als Keynote spreker.

Contact